Під час чергового прийому громадян у Луцьку до керівника Волиньскої ОДА Володимира Гунчика звернулося 12 заявників. Чотири звернення – колективні, - повідомляє прес-служба ОДА.

Ішли до керівника найвищої виконавчої гілки влади області з різними бідами та проблемами. Зокрема, звернення стосувалися допомоги у завершенні об’єктів капітального будівництва, соціального захисту сімей військовослужбовців та переселенців, виділення земельних ділянок учасникам АТО, сприяння у працевлаштуванні тощо.

Також за допомогою до голови облдержадміністрації звернулися жителі Локачинського р-ну. Зокрема жителі села Затурці прохали сприяння у завершенні будівництва тамтешньої сільської амбулаторії, за кошти проекту світового банку. За словами заявників, роботи з будівництва виконанні на 70 %. Окрім того, мешканці села висловили сподівання, що об’єднання сільських рад у єдину громаду сприятиме зрушенню даного питання з «мертвої точки».

Марковичівський сільський голова звернувся з проханням посприяти у зниженні тарифів на газ для населення сільської ради, оскільки газове родовище знаходиться на території Локачинського району. Також сільський голова порушував питання виділення коштів на капітальний ремонт даху дитячого садка у с. Марковичі. У свою чергу Володимир Петрович пообіцяв особисто відвідати Локачинський район, ознайомитися із даними об’єктами, і тільки тоді ухвалювати відповідні рішення.

За результатами розгляду всіх питань заявникам було надано роз’яснення. Окрім того, голова облдержадміністрації  доручив керівникам відповідних структурних підрозділів та органам місцевої виконавчої влади, в найкоротші терміни вирішити проблемні питання.