Лучани не можуть поставити лічильники через конфлікти «Електротермометрії» та «Луцьктепла». Відтак, мешканцям багатоквартирного будинку, що на вулиці Шевченка, 37 а, відмовляють у видачі документації на технічні умови для встановлення теплового лічильника. Про це стало відомо сьогодні, 21 липня, під час прийому громадян у Луцького міського голови Миколи Романюка.

Люди бідкаються, що не можуть встановити тепловий лічильник у свій будинок, оскільки їм відмовляють у видачі документації на технічні умови. За словами меншканки будинку Зої Марковської ПАТ «Електротермометрія» відмовляється надати необхідні папери, а у своїх відписках владці посилаються на те, що ДКП «Луцьктепло» має перед ними борги.

Як зазначила пані Марковська, лист з проханням надати необхідну документацію, на «Електротермометрію» мешканці будинку відправили ще 7 липня. Та офіційної відповіді люди так і не отримали.

Проте жінки озвучили й не офіційну відповідь від чиновників:

«До того часу поки «Луцьктепло» не погасить заборгованість за будинок, технічну документацію ніхто нікому не надасть. Та й взагалі ходять чутки, що вони відмовляються отоплювати наш будинок», - розповіла мешканка цього ж будинку Раїса Крат.

На що міський голова пообіцяв взяти це питання під свій контроль, а як варіант запропонував мешканцям будинку встановити індивідуальний тепловий пункт, який і забезпечить їм тепло.