З січня по червень 2015 року ДКП «Луцьктепло» отримало 783,6 тисяч гривень за розміщення на об’єктах підприємства обладнання базових станцій стільникового (мобільного) зв’язку.

У відповіді на запит, яке надало підприємство, зазначено, що на об’єктах ДКП «Луцьктепло» розміщені контейнери, антенно-фідерні пристрої, інше телекомунікаційне обладнання, - йдеться на сторінках газети Хроніки.Любарта

Обладнання розміщене відповідно до договорів про надання послуг зберігання, а також договорів про надання послуг з розміщення і утримання майна.

«Крім того, відповідно до договору оренди №1262 від 04.02.15р., укладеного на підставі рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 04.02.15р. №54-6, ДКП «Луцьктепло» передало ПАТ «Київстар» в оренду нежитлове приміщення на вул. Дубнівській, 12 загальною площею 16,8 м.кв. для експлуатації резервного дизель-генераторного агрегату», – йдеться у відповіді.

Загалом на об’єктах ДКП «Луцьктепло» знаходиться 39 комплектів обладнання базових станцій стільникового зв’язку (не враховуючи орендованого приміщення ПАТ «Київстар» на вул. Дубнівській, 12).

Утім вказати де саме розташоване обладнання підприємство не береться, посилаючись на те, що інформація конфіденційна.

«За невиконання умов договорів про конфіденційність передбачена відповідальність ДКП «Луцьктепло»у вигляді штрафних санкцій та відшкодування заподіяних збитків в повному обсязі», – йдеться у відповіді.