У суботу, 25 липня, близько 22.00, прикордонники на контрольному посту «Березове» у Донецькій області затримали «КамАЗ», битком набитий боєприпасами. Вантажівка їхала з боку окупованої території, в ній було двоє чоловіків у військовій формі, повідомляє прес-служба Держприкордонної служби України.

«Затримавши автівку, прикордонники попередньо з'ясували, що один з чоловіків - кадровий військовий ЗСУ РФ у званні майор, а інший належить до незаконних збройних формувань бойовиків. В «КамАЗі» правоохоронці виявили ящики з великою кількістю патронів різного калібру», - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули співробітники СБУ, МВС та інших структур для з'ясування всіх обставин. Проводяться фільтраційні заходи.

Нагадаємо, раніше прикордонники затримали чоловіка, який намагався перевезти бойовикам на окуповану територію бланки українських паспортів та довідок переселенців. Під обшивкою автівки було виявлено 15 бланків довідок переселенців, а у повітряному фільтрі  - 10 незаповнених бланків паспортів громадян України.