На Рівненщині близько шостої години ранку поблизу міста Сарни в дорожньо-транспортну пригоду потрапив патрульний автомобіль ДАІ. У результаті аварії міліціонер, який перебував за кермом, 37-річний інспектор дорожньо-патрульної служби взводу для обслуговування стаціонарного поста № 3 роти ДПС ДАІ, підпорядкованої УМВС України в Рівненській області, старший прапорщик міліції Василь Мельник загинув на місці. За життя його напарника борються лікарі.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України в Рівненській області. 

Як стало відомо, наряд ДАІ повертався автомобілем «TOYOTA CAMRY» із оперативно-профілактичного відпрацювання в Кузнецовську та Володимирецькому районі у форменому одязі, з вогнепальною зброєю у Рівне. 

Однак, рухаючись з боку Ковеля в напрямку Сарн, поблизу кафе «Журавлина», здійснив з’їзд з проїзної частини на місце для паркування транспортних засобів. Там «ДАІшник» допустив наїзд на автомобіль марки «DAF FT XF 105.410». Вантажівка була припаркована на паркувальному майданчику, а її водій, 46-річний житель Дніпропетровської області, саме відпочивав.

У результаті аварії Василь Мельник від важкої, несумісної із життям, травми голови загинув на місці ДТП. Крім того, його напарник, 29-річний старший прапорщик міліції Павло Іванюк, із політравмою потрапив у реанімаційне відділення Сарненської центральної районної лікарні.

За попередніми даними правоохоронців, 37-річний інспектор ДАІ заснув за кермом.

Зазначимо, що Василь Мельник в органах внутрішніх справ працював із жовтня 1997 року. У загиблого залишилися дружина, а також двоє дітей 17-ти та 12-ти років.