«Я допомагаю українській армії» - таку соціальну акцію розпочав на початку минулого тижня нападник дніпропетровського «Дніпра» Роман Зозуля на своїй сторінці у Фейсбуці. Рома переказав гроші на спеціальний рахунок та запросив приєднатися до акції ще двох своїх друзів футболістів. 

І гравці, і журналісти, й футбольні експерти отримували у Фейсбуці чи інстаграмі такі запрошення долучитися до допомоги армії й активно робили це, у свою чергу спонукаючи знайомих. Не були осторонь й гравці «Волині», - передає клубна прес-служба лучан.
Першим естафету допомоги нашим збройним силам отримав Володя Польовий, передавши її в тому числі одноклубнику Сергію Кравченку. Цікаво, що Сергій закликав підтримати фінансову й свою дружину Тетяну. Згодом корисний армійцям фінансовий флеш-моб дійшов й до Сергія Політила, Богдана Шуста та Артема Кичака, які також відгукнулися на заклик у соцмережі. 
Богдан передав «естафету» своїм друзям-футболістам Максиму Фещуку та В'ячеславу Шарпару, які нині грають за кордоном. «Думаю, що вони також допоможуть армії», - розповів Шуст клубній прес-службі, - «А взагалі - у нас всіх дуже гарно вийшло посприяти людям, які ризикують за нашу країну. Рома Зозуля - молодець».