Сьогодні, 27 липня, вночі у Львові горів офіс «Сбербанку Росії» від потрапляння всередину «коктейлю Молотова». Інший офіс закидали бруківкою і патріотичними листівками.

Новину повідомляє «Преса України».

В офіс «Сбербанку Росії» на вулиці Валовій, що у центрі Львова, вночі пожбурили «коктейлем Молотова». Ще одна пляшка із запалювальною сумішшю не долетіла, а залишилася горіти біля будівлі банку. Вже за кілька хвилин пожежна машина гасила вогонь в офісному приміщенні. Внаслідок інциденту сталося тільки сильне задимлення. Потерпілих немає.

Очевидці пожежі розповіли, що бачили, як з місця події тікає четверо молодиків. На головах у всіх були балаклави. Вони тікали в невідомому напрямку з боку банку.

Окрім того постраждали ще два офіси «Сбербанку Росії» у Львові приблизно в той же нічний час – на вулиці Івана Франка та на проспекті Чорновола. В них побили вітрини. Відомо, що в один з цих офісів кидали бруківкою. Також там залишили листівки патріотичного змісту. В тексті листівок йдеться про те, що патріоти у час війни на Донбасі не можуть дозволити країні-окупантові заробляти гроші на мирних мешканцях.

В міліції підтвердили загоряння офісу банку. Речник ГУ МВС в Львівській області Світлана Добровольська розповіла, що інцидент стався близько третьої ночі. У приміщенні постраждалої будівлі правоохоронці знайшли пляшку з-під запалювальної суміші. За цим фактом відкрито кримінальне провадження у відповідності до ст.194 КК України (умисне знищення майна або його пошкодження).

У «Сбербанку Росії» поки ніяк не коментують нічні події.