У ніч із суботи на неділю у відпочинковому комплексі, що поблизу Нововолинська, сталася масова бійка. Про подію сповістив один із гостей, - пише Нововолинський інформаційний портал.

А вже сьогодні із власних джерел журналістам вдалося дізнатися подробиці бійки.

Компанія відпочивальників із Червонограда приїхала релакснути у «Три бобри». А щоб ніхто не тривожив, орендували заклад на кілька днів.

У суботу близько півночі до комплексу підтягнулася місцева «золота» (кримінальна себто) молодь. «Під градусом», ясна річ. Компанія часто гостювала у своїх «бобрах», а тут раптом - чужі відпочивальники. Так от, один із нововолинських молодиків почав суперечку з дівчиною - червоноградською гостею. Слово за слово - і за дівчину довелось заступатися знайомому. Кулаком, звісно. І пішло-поїхало...

З мікроавтобуса висипало кількадесят молодиків з битками, між двома компаніями почалося побоїще. Летіло все: посуд, стільці, начиння... А охорону не викликали. Солідний заклад, як виявилось, не має охорони.

О пів на першу ночі хтось зателефонував до міськвідділу міліції, там передали все до Іваничівського райвідділку. Міліціянти прибули через півгодини; нововолинська компанія почала завантажуватись в авто. Іваничівські правоохоронці викликали на підмогу нововолинських.

Зрештою, ніхто з постраждалих не захотів писати заяву про злочин. Міліція задокументувала хуліганство і супроводжувала переляканих червноградських гостей аж до рідного міста.

В сухому залишку - забійні рани, черепно-мозкові травми, переломи пальців, забійні рани. У всіх - підозра на струс головного мозку (бо відмовились від госпіталізації). До Нововолинської ЦМЛ звернулись троє червоноградців і п'ятеро нововолинців. Як ми зрозуміли, - ті, кому допомога медиків була вкрай потрібна.

Сьогодні два табори відпочивальників оговтуються і пишуть взаємні заяви до міліції