У донецькому місті Макіївка сьогодні місцевими шахтарями шахти Ясинівська Глибока була проведена акція протесту проти тотальної невиплати заробітної плати – вони відмовилися підніматися на поверхню із забою, - повідомляє «Преса України».

Вже відомо, що сьогодні, 28 липня 2015 року з-під землі не вийшли дві з чотирьох змін макіївської шахти Ясинівська Глибока.

Обурені шахтарі вимагають поки тільки одного – негайно виплатити їм заробітну плату.

«Люди, підтримайте шахтарів. Ясинівка не піднялися на-гора - третя і четверта зміна. Люди вимагають виплати зарплат, щоб їх почули. А всі роблять вигляд, що нічого не відбувається... На шахту прибув увесь наш вугільний уряд», - повідомляє в соціальних мережах родичі бунтівних шахтарів.

«Понаробляли величезні зарплати податківцям, пожежникам по 10 000 рублів. А шахтарі нехай святим духом харчуються?», «На тому тижні особисто запитував у ДАІшників - скільки у них зарплата. В залежності від спеціального звання та вислуги років - від 10 до 15 тис. рублів. А шахтарям з/п як подачки дають. Кажете, Донбас ніхто не ставив на коліна? Ну-ну...», - обурюються родичі шахтарів в соціальних мережах.