Вчора, 28 липня у ДКП «Луцьктепло» відбулось відкриття технічних пропозицій для вибору консультантів з підтримки реалізації проекту модернізації системи теплопостачання міста. Про це повідомляє «Волинська правда».

Так, свої технічні та фінансові пропозиції надали французькі компанії AETS та Egis, компанія Ramboll з Данії, та німецька компанія FICHTNER. Ці пропозиції, відповідно, розглядатиме оціночна тендерна комісія. Пріоритетом будуть саме технічні пропозиції, і вже по визначенні переможця, розглядатимуть пропозиції фінансові. Серед критеріїв оцінки - досвід виконання схожих робіт, досвід роботи в аналогічній місцевості та структура, організація та компетентність компанії.

Як розповіла у коментарі ЗМІ заступник директора ДКП «Луцьктепло» з фінансово-економічних питань Валентина Малютіна, робота компанії-консультанта оплачуватиметься за рахунок коштів Євросоюзу. Тобто, на ці цілі не будуть спрямовані кошти кредиту, отриманого ДКП «Луцьктепло» від Європейського банку реконструкції та розвитку.