На проблемних дорогах Луцька містяни просять встановити обмежувачі швидкості руху. З відповідним запитом звернувся під час чергової сесії Луцької міськради депутат від групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Як розповів депутат, лучани, які проживають по проспекту Соборності скаржаться на шалений рух автівок та велику кількість аварій, які почастішали за останні кілька місяців. За словами Ігоря Поліщука, лише за 4 місяці на проспекті Соборності в ДТП постраждало 8 людей, одна людина загинула. Тому, щоб запобігти біді, мешканці просять посприяти у встановленні обмежувачів швидкості, та налагодити видимість дорожнів знаків.

Просять встановити обмежувач швидкості руху і мешканці вулиці Гулака-Артемовського. Депутат Ігор Поліщук повідомив, що лучани, які проживають у будинках №21 та №23,а на вулиці Гулака-Артемовського розповідають, що поблизу цих будинків знаходиться дитячий майданчик і діти постійно вибігають на дорогу. Тому мешканці просять, щоб уникнути травматизму - встановити обмежувач швидкості руху транспорту на дорозі поблизу цих будинків. За словами депутата, люди неодноразово зверталися з таким проханням до владців, але лише отримали відповідь, що в генплані це не передбачено.

Ігор Полішук звернувся до депутатів з проханням підтримати дані запити, оскільки вони несуть важливий характер і проблема досить актуальні. Таким чином, колеги підтримали ініціативу обранця від депутатської групи «Новий Луцьк».