Поблизу будинку №61 на вулиці Львівській процвітає антисанітарія. Лучани скаржаться, що сюди постійно звозять сміття з навколишніх районів міста та ближніх сіл. Смітники набиті з верхом тому відходи викидають поблизу контейнерів. Такий «клондайк» у свою чергу приваблює безхатченків. Також містяни нарікають на розбиту автівками дорогу. Про це сьогодні під час 76-ї сесії Луцької міської ради заявила у своєму запиті депутат з групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

«Постійно накопичується сміття у контейнерах і біля них. Ці відходи звозять люди з довколишніх мікрорайонів та сіл. Мешканці говорять про антисанітарію, асоціальне середовище, яке дуже комфортне для численних безхатьків, які збираються поблизу цього будинку», - розповідає Ірина Констанкевич.

Тому обраниця попросила місього голову Луцька Миколу Романюка включити цей двір у план робіт ремонту прибудинкових територій за кошти держбюджету в 2015 році, а також розв’язати проблему із контейнерами для сміття та прослідкувати за вивезенням. В результаті луцькі обранці підтримали запит Ірини Констанкевич.