У ніч з 28 на 29 липня в одному з луцьких барів трапився інцидент. Під час нічної дискотеки нетверезий військовослужбовець намагався підірвати гранату.

За словами очевидців в барі трапився конфлікт між відвідувачами, в ході якого один з молодиків вийняв гранату і висмикнув з неї чеку. До нього одразу кинулись охоронці закладу, які напрочуд оперативно вихопили боєприпас ще до детонації. Чоловіки скрутили дебошира і вставили чеку на місце. До закладу відпочинку прибули правоохоронці, які затримали зловмисника і вилучили гранату.

Як виявилось, чоловік днями повернувся з зони АТО, де вочевидь і прибрав до рук боєприпас. Очевидці розповідають, що військовослужбовець був у нетверезому стані і браво розповідав про свої подвиги на фронті. Доводячи свій героїзм в ході конфлікту він витяг гранату і, смикнувши за кільце, мав намір кинути її під ноги своїм опонетам.

Охоронці бару, які скрутили зловмисника, передали його міліції. Однак у прес-службі МВС України у Волинській області повідомили, що реєстрації такого факту не було.