Генеральною прокуратурою затримано двох інспекторів міжнародного митного посту Державної фіскальної служби у Волинській області за одержання хабара, - інформує прес-служба відомства.

Головним слідчим управлінням спільно з управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України сьогодні, 31 липня затримано «на гарячому» двох інспекторів одного з міжнародних митних постів Державної фіскальної служби у Волинській області, які вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду за нестворення перешкод при перетині транспортними засобами державного митного кордону України.

Наразі готуються повідомлення митникам-хабарникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб) та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.