На фасаді Любомльської районної гімназії імені Наталії Ужвій відкрили меморіальну дошку Кушніру Сергію Олександровичу.

1 серпня минув рік, як при виконанні бойового завдання на вантажівці з військовослужбовцями 51-ї бригади підірвашись на протитанковій міні Сергій загинув в районі міста Амвросіївка, - повідомляє прес-служба Любомльської РДА.

Аби вшанувати світлу пам’ять загиблого Героя АТО на шкільному подвір’ї зібрались рідні, друзі, педагогічний колектив навчального закладу, представники районної влади, жителі міста.

Захід розпочався з поминальної панахиди та освяченням пам’ятної дошки настоятелем Свято-Георгіївського храму отцем Володимиром.

Довідково:

 Кушнір Сергій Олександрович, народився  29 серпня 1984 року в с.Машів. Останнім часом працював завгоспом  в районній гімназії. 11 квітня 2014 року мобілізований на службу до Збройних сил України. Брав участь у визволенні Савур – могили на Донеччині. 1  серпня  2014 року, виконуючи бойове завдання вантажівка з військовослужбовцями 51-ї бригади підірвалася на протитанковій міні в районі міста Амвросіївка. На місці загинуло  троє бійців – серед яких наш земляк  Кушнір Сергій Олександрович.

Указом Президента України №311/2015 від 4 червня 2015 року «за особисту мужність та високий професіоналізм,в иявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

У Сергія  залишилась донечка Діанна та дружина Юлія