В Україні за липень продажі нових авто зросли на 55%  Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Більше того, оптимізм присутній і в порівнянні з торішніми показниками. Так, скорочення операцій до липня вперше цього року становило 9,8%. На тлі спадів на 70-80% на початку року - це фактично нічого.

За інформацією, зростання продажів зафіксоване у всіх без винятку брендів з Топ-25, що говорить про чітку і яскраво виражену тенденцію відновлення авторинку.
У всій країні збільшується кількість продажів та клієнтів в автосалонах.

Однак при цьому ринкова боротьба також стала жорсткішою. Трійка лідерів українського ринку - незмінна: Toyota, Renault, ZAZ. А от далі вже багато змін. На 4-те місце в липні вийшли автомобілі Ford. На 5-те місце виходить Mazda.

Також попитом користувалися і французькі бренди. Peugeot зміг відразу на сім позицій поліпшити свій підсумковий результат і повернутися в топ-10.

У преміальній групі брендів зростання не таке стрімке, як у мас-сегменті, але воно також є. Бренд №1 в липні - BMW. На другій позиції - Mercedes-Benz, третій - Audi. Але от різниця між німецькою трійкою стала більше. Тепер їх розділяє по 50 проданих авто.
Після багаторічної перерви на ринок легкових автомобілів повернувся бренд Isuzu, однак є і втрати. Вже не перший місяць окремі бренди фіксують нульові продажі.