Минулої доби автопригоди зафіксовано в Луцькому та Маневицькому районах, а також у Ковелі, Луцьку, - повідомлє прес-служба волинської міліції.

О 17:10 в місті Ковель на перехресті вулиць Волі – Володимирська 32-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», здійснив зіткнення з парканом. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала 3-річна дитина, пасажирка автомобіля. З тілесними ушкодженнями малолітню ковельчанку госпіталізували в центральну районну лікарню.

О 01:10 на автодорозі Київ-Ковель неподалік сіл Оконськ та Северинівка Маневицького району 32-річний житель села Заріччя, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», не справився з керуванням та з’їхав з дороги. Внаслідок автопригоди його 5-річний син отримав тілесні ушкодження, не госпіталізувався.

О 15:00 по вулиці Грабовського в місті Луцьку жителька обласного центру 1992 р.н., керуючи автомобілем «Део Ланос», здійснювала поворот праворуч. Виконуючи маневр, жінка призупинила транспортний засіб, внаслідок чого в автівку в’їхав велосипедист. 10-річний хлопчик, мешканець Луцька, отримав тілесні ушкодження, не госпіталізувався.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.