Луцький міськрайонний суд засудив мешканця міста Дубно Рівненської області за тягу до чужих золотих прикрас. Чи то від безгрошів’я, чи заради втіхи, але рівненчанин зайнявся у Луцьку злочинним ремеслом. Зокрема, чоловік перестрівав на вулицях міста жінок та зривав з них коштовності.

У травні цього року побачивши на вулиці самотню жінку чоловік, довго не думаючи, поцупив у неї золотий ланцюжок з підвіскою вартістю понад 12 тисяч гривень. Згодом коштовну річ він здав у ломбард.

Та, вочевидь, злодюжка не задовольнив цим свій апетит, бо вже через два дні повторив «подвиг». Так, запримітивши посеред вулиці дівчину з прикрасою на шиї, чоловік зірвав з шиї дівчини ланцюжок. Але на цей раз крадію пощастило менше, бо викрадена річ виявилася не дуже дорогою біжутерією.

Проте довго злочинцю гуляти на волі не довелося, бо вже незабаром він постав перед Фемідою. У суді обвинувачений свою вину визнав, щиро розкаявся та просив суд суворо його не карати.

Беручи до уваги всі обставини справи, а також те, що зловмисник частково відшкодував завдані збитки, Луцький міськрайонний суд засудив крадія до 4 років позбавлення волі з іспитовим строком терміном на 3 роки.