На територіях Донбасу, які тимчасово непідконтрольні Києву перебуває велика група терористів. Сюди ж повернулись їх російські «військові куратори», яких декілька місяців тому відкликали.

Відповідну інформацію на своїй сторінці у соціальній мережі розмістив один росіянин – терорист, - новину повідомляє «Преса України».

Терорист Олександр Жучковський прибув воювати за Донбас з Росії і саме він на своїй сторінці повідомляє про поновлення бойових дій, адже за його словами до Донбасу увійшло велике військове угрупування.

«Не називаючи конкретних цифр, можу припустити, що у випадку розгортання великомасштабних БД на рівні минулого літа, чисельність «відпускників» і техніки буде не менше, ніж в серпні минулого року (коли була відвернена небезпека відрізання ДЛНР від кордонів з РФ і «варився» Іловайський котел). Групування розділилася на дві частини, підстраховуючи ВСН як мінімум на півдні ДНР і на небезпечних ділянках в ЛНР» - зазначив він.

Також Жучковський додав, що повернулись «куратори», яких декілька місяців тому відкликали у Москву. З боєприпасами наразі проблем не виникає, але палива суттєво не вистачає.

«Що стосується нашого важкого озброєння, що зовсім недавно в порядку «мирної демонстрації» відводилося, зараз повертається назад. Як наприклад у «Вікінга» в р-ні Тельманове, де відводилися знаряддя навіть менше 100 мм., після інциденту під Білокамінкою озброєння аврально відвели назад», - розповів терорист.

Також бойовик зазначив, що українські військові готують диверсії до Дня незалежності України із застосуванням авіації.