Уряд Росії прийняв важливе рішення про грошову компенсацію військовослужбовцям, які брали участь у військових діях в Україні. Згідно документу, у війні на Донбасі загинуло більше двох тисяч російських військових, а також стали інвалідами понад 3200 осіб.

Відповідну інформацію розмістило видання «Ділове життя», новину повідомляє «Преса України».

Російський уряд прийняв важливе рішення про грошову компенсацію військовослужбовцям, які брали участь у військових діях на сході України.

«Так, для сімей загиблих військовослужбовців, що брали участь у військових діях на Донбасі, грошова компенсація складе 3 млн рублів, які отримали інвалідність під час бойових дій – 1.5 млн рублів. Окрім того, передбачена виплата контрактникам «бойових» за кожний день перебування в зоні військового конфлікту в розмірі 1800 рублів», - йдеться в документі.

Згідно з даними, у війні на Донбасі загинуло більше двох тисяч російських військових, а також стали інвалідами понад 3200 осіб.

«Всього, станом на 1 лютого 2015 року, вже виплачена грошова компенсація для понад 2000 сімей загиблих військових і для 3200 військовослужбовців, які отримали важкі поранення і визнаних інвалідами», - говориться в повідомленні.

Зауважимо, така інформація була опублікована в «Діловому житті» у статті «Підвищення зарплати військовослужбовцям у 2015 році». Щоправда через деякий час у статтю внесли зміни і видалили незручну інформацію. Наразі доступна лише виправлена версія статті, але в кеші Гугла початкова версія збереглася, завдяки чому вдалося зробити скрін.