24-го серпня у залі засідань нововолинської міськради відбулася урочиста церемонія нагородження медалями учасників АТО, - пише БУГ.

Символічно, що у День Незалежності нагородили медалями «Учасник АТО» військовослужбовців, які мужньо стали на захист країни від зовнішнього агресора, ціною власного здоров’я боролися за суверенітет держави. У залі зібралися близько 50-ти бійців з сім’ями. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого на Майдані Сергія Байдовського та полеглих в боях на Сході військовослужбовців. За мужність, патріотизм та дієву підтримку військові отримали нагороди у вигляді медалей. Слова подяки та побажання миру, добра, здоров’я, благополуччя лунали на адресу бійців. Самі ж вояки фотографувалися з рідними та ділилися емоціями з журналістами.

Нововолинець Олександр Волохатий, боєць 51-ї окремої механізованої бригади, розповів про роль військових з 51-ї ОМБ у воєнних діях на Сході. «Хлопці були першими, хто побачив справжню війну з усіх сторін», – каже він, – «Приємно, що держава не забуває про нас у цей святковий день». Олександр побажав військовим побратимам і всьому українському народу мирного неба над головою та якнайшвидшого закінчення військових дій на Сході країни.