Жителі селища Мар'янівка та села Цегів зустрілись з головою Горохівської райдержадміністрації та розповіли про проблеми, що їх хвилюють.

Жителів Горохівщини дуже хвилюють питання об'єднання громад, забруднення питної води, робота амбулаторій (зокрема в Мар'янівці) та інше, - пише сайт Горохова.

Голова райдержадміністрації Любов Матвєєва спільно з радником голови райдержадміністрації Олександром Супруном здійснила виїзний прийом громадян у Мар’янівську селищну та Цегівську сільську ради.

Найболючішим було питання про добровільне об'єднання територіальної громади, гостро жителі селища піднімали питання роботи амбулаторії та якість медичного обслуговування, наповнення бюджетів даних рад. Також звернення стосувались очищення меліоративних каналів, забруднення питної води, призначення субсидій для житлово-комунальних послуг, надання грошової допомоги, виділення земельної ділянки та ін.

Любов Миколаївна надала вичерпні відповіді та аргументовані роз’яснення на звернення селян, вирішення окремих питань доручила відповідним управлінням, відділам та службам райдержадміністрації.

В ході виїзного прийому голова райдержадміністрації Любов Матвєєва спільно з радником голови райдержадміністрації Олександром Супруном провели зустріч з громадами округу по обговоренню питання добровільного об’єднання територіальних громад.