За минулу добу в зоні АТО загинули семеро українських військовослужбовців, 13 отримали поранення, повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузянік. Про це пише Кореспондент.

«За минулу добу в результаті бойових дій 7 українських військовослужбовців загинули, 13 були поранені. Найбільші втрати сили АТО понесли вчора під Мар'їнкою та на Маріупольському напрямку», - сказав він.

Мотузянік зазначив, що в середу на Маріупольському напрямку сепаратисти обстріляли українські позиції з реактивних систем залпового вогню «Град».

За його словами, за минулу добу найбільші безповоротні втрати українські сили понесли саме на Маріупольському напрямку. Зокрема, в Прохорівці загинули 5 українських військових, а також один загинув поблизу Старогнатівці. Ще троє людей були поранені.

«На цю провокацію бойовиків була дана належна відповідь з боку сил АТО. За інформацією нашої розвідки, в результаті нашого вогню був знищений склад боєприпасів бойовиків, серед них виникла паніка. Є інформація, що між ними також відбулася перестрілка», - додав спікер АП.

Карта АТО на 27.08.15

 


 
У свою чергу, сепаратисти повідомляють про загибель жінки, ще 12 людей отримали поранення в результаті обстрілу з боку українських силовиків за минулу добу.