Департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА оголошує конкурси груп оборотних рейсів на наступних міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування, - про це у мережі інформує директор департаменту інфраструктури та туризму Іван Мирка.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Володимира Гунчика функції організатора виконує департамент інфраструктури та туризму.

«Прийом документів та отримання інформації про об’єкти конкурсів, їх основні характеристики, умови конкурсів, проекти розкладів руху автобусів на маршрутах, бланків заяв, анкет на участь в конкурсах та переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, переліку документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, проводяться за адресою: м. Луцьк, Київська площа, 9, Департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації, каб. 726, телефон для довідок 778 264 (режим роботи – 8 год.00 хв. – 17 год.15 хв. по понеділках – четвергах, 8 год.00хв. – 16 год.00хв. – по п’ятницях).

Термін подання документів по 7 вересня 2015 року включно.

Конкурси будуть проводитись 28 вересня 2015 року о 14 год. 00 хв. за адресою: м. Луцьк, Київська площа, 9.

Розмір плати за участь в конкурсі – 1700 грн. 00 коп.

Зазначимо претендентам, які не стали переможцями конкурсів, плата за участь в конкурсах не повертається.