Лучан та гостей міста запрошують на свято фізичної культури та спорту, яке відбудеться 5 вересня на стадіоні «Авангард». Зауважимо, тут закінчився один з етапів його реконструкції.

Окрім спортивних шоу, які передбачені програмою, та приїзду ветеранів «Динамо» на присутніх чекає музичний сюрприз - для гостей гратимуть «ТНМК», «Антитіла» та «Піккардійська терція». Про це йдеться на сайтіФонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Нагадаємо, на початку літа Фонд «Новий Луцьк» та Федерація легкої атлетики України підписали угоду щодо реконструкції стадіону «Авангард», а саме облаштування на його території легкоатлетичного комплексу. Це дасть можливість проводити у Луцьку міжнародні змагання.

До слова, ініціатор та спонсор масштабної розбудови стадіону - Ігор Палиця - також буде присутній під час свята.

Власне, завершення одного з етапів реконструкції вирішили пов'язати з днем фізичної культури та спорту, який Україна цьогоріч відзначає 12 вересня, і влаштувати свято для спортсменів, лучан та гостей міста, щоправда, дещо раніше. Дійство 5 вересня розпочнеться з урочистої ходи представників усіх спортивних федерацій області, які зберуться о 15:30 на Театральному майдані та пройдуть до стадіону, о 16:00 на «Авангарді» зіграють показовий матч ветерани «Динамо» та ветерани «Волині».

У рамках святкування на присутніх чекають виступи відомих колективів. Так, до Луцька приїдуть «ТНМК», «Антитіла» та «Піккардійська терція».

Окрім цього, у програмі - показові виступи лекгоатлетів, дитячі змагання, представлення найвідоміших спортсменів області. Танцювальні гурти міста покажуть оригінальне шоу, в якому візьме участь понад 250 учасників. Також на території стадіону передбачать зону харчування від закладів міста.

Дійство розпочнеться 5 вересня о 15:30 і триватиме до 22:00. Вхід на святкування - вільний.