Голова Луцької райради Олексій Гвоздецький та харків'янка Олена Огнєва, яка нині успішно очолює волинське підприємство «Стир-Агро-М» , близько двох тижнів тому стали учасниками ДТП. Люди не поділили дорогу і зіткнулися. Хто ж винен в аварії розбирається суд.

Як стверджує представник Олексія Гвоздецького в суді Віталій Шестернін, ДТП була зранку, десь перед 8.00 год., тод ж вочевидь, обоє учасників аварії поспішали на роботу. В ході судового засідання стало відомо, що того ранку Олексій Гвоздецький переїхав міст, що по вулиці Соборності і спустився на проспект Перемоги. Юрист стверджує, що їхав пан Гвоздецький по правій смузі руху і на дозволеній швидкості, аж раптом його підрізала Олена Огнєва. Тому винним у цій ДТП Олексій Гвоздецький, зі слів представника, себе не вважає.

Натомість Олена Огнєва переконана, що це вона їхала за правилами і зробила все як слід, а тому й вину свою також заперечує.

«Я коли їхали по мосту, то обігнала маршрутку і так виїхала на ліву смугу руху, але коли спустилася на проспект Перемоги, то почала перелаштовуватися у правий ряд. Але тут я відчула удар ззаду. Я їхала зі швидкістю 34 км\год, а звідки за мною взялася машина, я не можу відповісти. Я її не бачила коли перелаштовувалася», - пояснила в суді інша сторона жінка.

Однак, аби суд мав детальнішу картину того ранку, головуюча суддя по справі Алла Борнос викликала в судове засідання самого Олексія Гвоздецького, а також свідка, який на час ДТП саме переходив дорогу. Тому суддя оголосила перерву у слуханні.