У матчі молодіжних команд «Волині» та «Олімпіка» інтрига зберігалася аж до фінальної десятихвилинки. Спочатку команди зіграли у хто кого перестріляє і напомиляється у захисті, адже до 37 хвилини суперники встигли забити по два голи один одному, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

При тому гості з Києва провели фактично ідентичні м'ячі. Їхній капітан Денис Галенков двічі втікав від захисту лучан, користуючись довгими пасами на хід. Обидва його побачення із кіпером лучан виявилися результативними. 
Щоправда, у перервах між цими голами «Волинь» встигла вийти вперед. Петров скористався вертикальним пасом з глибини й реалізував свій вихід сам на сам. А на 17 хвилині Юрій Романюк класно розправився із опонентом на фланзі, пройшов по самісінькій лицьовій лінії й віддав на 11 метрів, звідки Андрій Никитюк не схибив - 2:1.
Увесь другий тайм пройшов у гойдалках - позиційних та швидких атаках суперників, утім без явних стовідсоткових шансів. Удача усміхнулася гостям, які знову орзібрали по полицям захист "Волині" й Цимбалюк вивів їх знову вперед - 2:3.
Лучани пішли на штурм і Євген Бохашвілі двічі міг зрівнювати. Спочатку він зовсім трохи недокуртив кулю у верхній кут воріт Олімпіка, а на останніх хвилинах пішов у боротьбу  із захисником та воротарем, змусив останнього помилитися, але м'яч після рикошету від ноги Бохашвілі пішов повз ворота...

«Волинь» U-21 – «Олімпік» U-21

Чемпіонат U-21, 6 тур. 28 серпня, Луцьк, стадіон «Підшипник», 550 глядачів

Арбітр: Можаровський (Львів)

Голи: Петров (9), А.Никитюк (17) – Галенков (4, 37), Цимбалюк (85)

«Волинь» U-21: Воробей О., Насонов, Никитюк Р., Никитюк А. , Приндета (к) (Мелінишин, 46), Шаповал, Романюк, Зінкевич, Котюн (Дудік, 46), Бохашвілі, Петров.

«Олімпік» U-21: Котляров, Счастливцев, Дорош, Козлов, Доронін, Варванін, Цимбалюк, Хомутов, Шестаков, Галенков (к), Келвін.

Попереджені: 

Фото з матчу доступні у галереї за цим посиланням.