Команда «Волинь» U-16 Андрія Петрова та Віктора Мацюка готується до старту чемпіонату ДЮФЛУ сезону 2015-2016 рр. Цими днями вихованці ДЮФШ «Волинь» повернулися із Вінниці, де грали на представницькому дитячо-юнацькому турнірі, - інформує клубна прес-служба лучан.

Уранці юні «хрестоносці» займалися на базі національної збірної України з хокею на траві, а увечері грали матчі турніру разом із іншими сімома командами - Чорноморець (Одеса), РУФК (Київ), BRW-ВіК (Володимир-Волинський), Княжа (Щасливе), Арсенал (Київ), Зірка (Київ), ДЮФШ Блохіна-Беланова (Вінниця).

Із своєї відбіркової групи «Волинь» U-16 кваліфікувалася у малий півфінал, здобувши на цьому етапі перемогу над господарями, програвши «Чорноморцю» та зігравши у нічию із «Арсеналом».

У першому стиковому матчі лучани здолали київську «Зірку» 1:0 (Лисенко) і вийшли у грі за 5-6 місця на земляків із BRW-ВіК із Володимира-Волинського. Матч переможця не виявив, а у серії пенальті виграли володимирці 4:2.

- Ми не ставили результат на перше місце у цій поїздці, тим більше, що хлопці грали на фоні навантажень. Наразі триває заключний етап підготовки до нового чемпіонату ДЮФЛУ, який розпочнеться 12 вересня і нам було особливо приємно поїхати до Вінниці. Там зібралися дуже кваліфковані команди, добре теоретично навчені, із іменитими тренерами , - розповів клубній прес-службі тренер Андрій Петров. - Вдячні організаторам, що і тренування, і турнір ми провели у дуже комфортних умовах, відтак ніщо не заважало зігравати і об'єднувати колектив.

Відзначимо, що участь у турнірі у Вінниці стала можливою для футболістів Волині U-16 завдяки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».