Сьогодні, 29 серпня, рівно рік, як матір з Волині чекає свого сина-Героя, який зник в «іловайському котлі». Усіх, хто бачив бійця 51 бригади Павла Богайчука після 29 серпня минулого року, просять писати в приват, - зазначає у повідомленні волонтер Наталія Соколова.

«Сьогодні рівно рік, як мати чекає додому сина з ІЛОВАЙСЬКЕ котла. Ми не втрачаємо надії. Богайчук ПАВЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ (16.06.1987- 28 років). Живе на Волині, в селі. Паша служив у 51 ОМБр, в роті зв'язківців. Останній раз подзвонив матері 28 серпня 2014 з Донецької області, повідомив, що живий. Зі слів бійців, Богайчука бачили на дорозі між Іловайськом і Старобешевим 29 серпня під час розстрілу колони, зістрибував з БМП», - йдеться в дописі.

ОСОБЛИВІ ПРИКМЕТИ: на правій руці над пензлем наколка група крові РВ (+3). На носі тонкий поперечний шрам. На шиї - срібний хрестик на ланцюжку. Зріст 180, розмір взуття 45, великої статури, коротка стрижка, чорне волосся. Характер - спокійний і добрий.

«Мама Валя вже рік чекає сина... Тримається ... Готова вже до будь-якого результату... Ми намагаємося знайти ... Поки немає жодних новин. Але це вселяє надію, що Паша живий. На руках гора різних документів, знімали телесюжети, але все поки безрезультатно», - акцентує волонтерка.