Український політик та засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця не виключає, що буде брати участь у наступних виборах до Верховної Ради, та ще й від округу №23, де свого часу переміг і пройшов до парламенту покійний Ігор Єремеєв.

Про це Ігор Палиця сьогодні заявив під час прес-конференції. Нагадаємо, що меценат Ігор Палиця приїхав до Луцька, аби привітати першокласників із Днем знань.

Основним поштовхом для цього, переконує Ігор Палиця, стала нинішня ситуація в парламенті.

«Те, що робиться у Верховній Раді на сьогоднішній момент, і навіть той самий «Укроп», який є, і депутати, які хочуть у нього увійти, сформувати групу у Верховній Раді і доносити правду, зараз не вдається. Тому я на 90% схиляюсь до того, що мені треба буде піти в Верховну Раду для того, щоб таки прийняти участь в цій політиці».

Крім того, благодійник додав, що такого хаосу в країні він не бачив за каденції жодного з колишніх президентів.

«За рік, коли я працював в Одесі губернатором, в нас не було жодної наради з економічних питань ні в Уряді, ні в Адміністрації Президента. Нас нікого, не те, що мене, хоча до мене було особливе відношення, і не тільки до мене, а й до мого дніпропетровського колеги, так от не те, що нас не запрошували, а ні одного губернатора не запрошували з питаннями, яка економічна ситуація в краї, що треба дати, які дотації, як ви відчуваєте політичний настрій населення. За рік не було ні однієї такої наради. Який би не був той самий Кучма чи Янукович, але країна якимось чином управлялася і працювала. Такого хаосу, як зараз, не було ніколи. Тому на 90% впевнений, що пвізьму участь в наступних виборах до Парламенту».

Разом з тим, Ігор Палиця не виключає, що буде балотуватися саме по округу №23, де свого часу переміг і пройшов до парламенту покійний Ігор Єремеєв.

«В мене з Єремеєвим завжди були нормальні конкурентні стосунки. Ми не були друзями, але ми ніколи не вступали з ним ні в які політичні агресивні дискусії. Але сталася біда. Я вагався - як це буде виглядати морально. Але людини на окрузі немає», - пояснив свою позицію Ігор Палиця.