Політик та благодійник із Луцька Ігор Палиця заявив, що пропонуватиме голові правління фонду «Новий Луцьк» Олександру Товстенюку взяти участь у виборах на посаду Луцького міського голови. Про це він заявив під час перебування в місті на прес-конференції.

Так, засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця вважає, що Олександр Товстенюк як ніхто інший знає як розвивати місто, що у ньому потрібно зробити і як працювати.

«Цього року ми зіштовхнулися з тим, що ми лишилися самі, без підтримки міської влади. Не може фонд реалізувати всі програми, навіть по відведенню землі, по аналізу, по інформації без міської влади. Тому нами прийняте таке рішення. Місту потрібно молодих людей, людей, які хочуть і вміють працювати, треба вдихнути в місто трошки молодої крові», - пояснив своє рішення Ігор Палиця.

Крім того, благодійник розповів, що, якщо Олександр Товстенюк переможе на виборах, у новій міській раді буде сформована депутатська група, яка також буде підтримувати його ідеологію розвитку міста.

«Команда зараз працює, ми хочемо підібрати сильних людей, яких поважають в своїх районах. Або людей, які ще не працювали в них, але нам подобається хід їхніх думок, молодих людей, креативних, тих, хто може щось змінити. Як це буде проходити - почнуться вибори і ви почуєте від якої політичної сили вони підуть. Ця політична сила і буде командою Олександра Товстенюка. І «Луцьктепло» повернемо місту, і «Водоканал», і всі котельні повернемо місту», - наголосив Ігор Палиця.