Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» розширює територію діяльності і зовсім скоро працюватиме не лише у Луцьку, а по всій території Волинської області. Окрім цього, фонд змінить свою назву. Про такі зміни заявив сам засновник фонду Ігор Палиця.

Таке рішення він прийняв зовсім нещодавно, адже за часів роботи на посаді голови Одеської ОДА створив подібний фонд в Одесі, під назвою «Тільки разом».

«Сьогодні в Одесі ми підписуємо з військово-морським флотом програму соціальної підтримки військово-морського флоту. Я бачив, як вони всі жили на кораблях. Коли всі розповідали після Криму, що наші моряки молодці, ми вас поважаємо, ви вийшли з Криму, ви не захотіли зарплату в півтори тисячі доларів. А вони півроку жили на кораблях разом з сім'ями. В каютах корабельних. Їм і сьогодні ніхто не купляє квартири. А ми беремо на себе соціальну роботу з військово-морським флотом. Зараз перший раз 500 жінок і дітей військових моряків поїдуть на десять днів на відпочинок у Буковель», - розповів Ігор Палиця.

Тому Ігор Палиця вирішив, що після виборів міського голови у Луцьку фонд «Новий Луцьк» змінить назву на «Тільки разом» і працюватиме по усій території Волині. При цьому, запевнив засновник фонду, усі заплановані проекти щодо обласного центру Волині будуть виконуватися, як це й було заплановано раніше.

«Після виборів фонд буде змінювати назву і буде називатися «Тільки разом», тобто так само, як і фонд в Одесі. Ну не може бути тільки в Луцьку скрізь футбольні поля, спортивні майданчики і гарне відношення до людей. Це аж ніяк не відобразиться на роботі фонду у Луцьку, тому що по Луцьку у нас є зобов'язання. Крім того я і Олександр Товстенюк отримуємо від цього велике моральне задоволення. Наша робота залежить від фінансової можливості, але проекти щодо Луцька згортатися не будуть», - запевнив Ігор Палиця.