Частина бійців 14-ї бригади, яка складається із новобранців 6-ї хвилі мобілізації, так із тих, хто вже воював, сьогодні вирушила на схід, - передає Інформаційне агентство Волинські новини.

На вантажних платформах Володимир-Волинського залізничного вокзалу, поруч з ешелоном техніки, вишикувалися солдати. Коротка перекличка і незабаром вони сядуть у потяг та поїдуть на схід, боронити Україну.

Хлопці бадьорі, пройшли навчання та бойове злагодження на двох полігонах - у Рівному та Яворові, мають досвідчених командирів, які вже побували в умовах бойових дій. Кажуть, що їхати не лячно, а настрій бойовий. Обіцяють повернутися з перемогою.

Проводжають їх знайомі та рідні, яких не так і багато, оскільки військові з різних куточків країни: з Києва, Херсонщини, Дніпропетровщини, Львівщини, Рівненщини, Івано-Франківщини, Тернопільщини.

Жодних урочистостей. Жодного і представника влади.

Майора Валерія Комара вдруге на схід проводжає дружина Олена та донька Вікторія. Відразу ж видно, що це родина офіцера – усміхаються, підбадьорюють хлопців, хоча в душі може й не так радісно.

В останні хвилини зібратися в дорогу допомагає волонтер Дмитро Микитчук. Він надав бійцям взуття, форму, медикаменти, продукти харчування та спеціальні вогнетривкі костюми.

На заклик волонтера кавуни в дорогу надав підприємець Микола Павлусь, а прапори - підприємець Григорій Мороз.

Ця частина 14-ої бригади не їде на заміну, а має доукомплектувати бригаду в зоні проведення АТО.