Автопригоди трапились вчора у Маневицькому та Іваничівському районах.

О 20:45 18-річний житель села Топілля Маневицького району, керуючи мопедом «Хонда», рухаючись по вулиці Рівненській, здійснюючи маневр повороту, не надав перевагу в русі 17-річному лучанину, який керував мотоциклом «Ямаха». Останній рухався по вулиці Рівненській зі сторони Київського Майдану. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України у Волинській області.

Внаслідок ДТП обидва мотоциклісти отримали тілесні ушкодження та були доставлені в травматологічне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Близько 20-години поблизу села Грабовиця Іваничівського району 23-річний житель селища Жовтневе, керуючи не зареєстрованим мопедом «Вайпер», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в хірургічне відділення Іваничівської центральної районної лікарні.

За фактом дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.