На території терористичної «донецької народної республіки» в рекламі однієї фірми, яка займається пасажирськими перевезеннями, вже у відкриту розповідають, що для перетину лінії розмежування між «днр» і українськими силовиками відсутність так званого «пропуску» зовсім не є перешкодою, так як за 300 гривень хабара на українській стороні на це просто закриють очі, - повідомляє «Преса України».

У Донецьку по всьому місту, а також в соціальних мережах з'явилася реклама фірми «DreamTrans», яка пропонує перевезення комфортабельним автобусом з цього міста до Києва через Артемівськ, Харків і Полтаву.

У цій рекламі навіть не приховується, що скористатися послугами цієї компанії можуть навіть ті, хто не має офіційного пропуску для перетину лінії розмежування між «днр» і Україною.

«Шановні пасажири, наша компанія з сьогоднішнього дня починає перевезення Донецьк-Київ-Донецьк через Артемівськ. Проїжджаємо без черги! Їдемо великим автобусом. В дорозі 13-14 годин», - заманюють потенційних пасажирів донецькі бізнесмени.

Далі найцікавіше – ціни на послуги:

«З пропуском вартість 600 грн. Без пропуску - 900 гривень», - ось такі ціни на проїзд з Донецька в Київ на сьогоднішній день.

Зрозуміло, що різниця в 300 гривень – це плата за перетин лінії розмежування без пропуску.