У Рівному перед будівлею обласної прокуратури на вул. 16-го Липня вибухнув невідомий предмет, внаслідок були пошкоджені вікна та двері будівлі. Як повідомляє прес-служба обласної міліції, вибух стався о 1:15 в п'ятницю, 4 вересня.

Прибулі на місце події правоохоронці встановили, що в результаті вибуху уламками пошкоджено чотири вікна на першому поверсі і два - на другому у вигляді отворів діаметром до одного сантиметра. На покритті плитки тротуару біля входу до приміщення прокуратури виявлена воронка діаметром 8-9 сантиметрів і глибиною майже 9 міліметрів.

З місця події вилучено залишки вибухового пристрою, які спрямовані в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

В результаті вибуху ніхто не постраждав, в той час в будівлі знаходився тільки черговий, який і почув підозрілий шум і повідомив в міліцію.

Також відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).