Іваничівські оперативники затримали двох волинян, які виготовляли «ширку». Співробітники карного розшуку іваничівського райвідділу міліції затримали 31-річного жителя смт. Іваничі та 33-річного жителя Ковеля. В оселі свого приятеля 59-річного жителя смт. Іваничі чоловіки виготовляли опій ацетильований, - інформує прес-служба волинської міліції.

– У будинку виявили та вилучили два поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження коричневого кольору вагою два кілограми, шість пляшок з рідиною бурого кольору загальною ємністю 3,5 літри, кавомолку та металеву миску з бинтами коричневого кольору, медичний шприц, заповнений опієм ацетильованим, – розповів начальник Іваничівського РВ УМВС Михайло Бобик.

Вилучене відправлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч.3 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.