Сьогодні, 4 вересня, у конференц-залі Головного управління ДФС Волинської області відбулись урочистості з нагоди святкування дня підприємця.

Президент Асоціації платників податків України Григол Катамадзе (екс-посол Грузії в Україні) вручив відзнаки кращим підприємцям і активним учасникам асоціації за вагомий внесок у розвиток підприємництва, ринкової інфраструктури, забезпечення соціально-економічного розвитку Волинської області. Він розповів, що для нього велика честь і відповідальність очолювати одну з найпотужніших громадських організацій України яка об’єднує більше 7 тисяч підприємців.

Григол Катамадзе подякував Україні за освіту, яку здобув у Київському університеті та запевнив, що намагатиметься бути корисним країні у ці важки часи, і зробить все можливе аби і асоціація платників податків, і держава стали сильними та потужними.

«Неможливо повернути борг вчителям, як неможливо повернути борг своїм батькам», - зауважив Григол Катамадзе.

На його думку настав час коли в Україні все буде швидко змінюватись, та звернув увагу присутніх на дві важливі події які відбуваються у країні – АТО та реформи. Президент Асоціації платників податків України переконаний, що ці події дадуть можливість відновити незалежність та кордони України, і провести ефективну податкову реформу.

Григол Катамадзе відмітив що на Волині є дуже важливим те, що ДФС і бізнес вже практично стали партнерами. Тож він сподівається, що тепер, коли влада чує бізнес, з’явились сприятливі умови для створення найкращого податкового кодексу за всі часи незалежності.