Сьогодні у Ковелі прощатимуться з загиблим на Донбасі бійцем 80-ї бригади Володимиром Кияном. Про це пишуть на сторінці Ковельський центр допомоги 51 ОМБР у мережі Фейсбук.

Як повідомляють волотери, прощання з бійцем відбудеться 5 вересня після 9.00 у будинку бутьків за адресою: Ковель, вул.Ватутіна 49, кв.41. Відспівування також відбудеться сьогодні у батьківському домі після 14.00.

«Тіло Героя супроводжують додому зі Старобєльська бойові товариші.

3 вересня Волинь втратила ще одного сина..Ковельчанин Киян Володимир, легендарний «ТАЙФУН» - капітан 80-і бригади, командир роти..Загинув під Щастям, підірвався на розтяжці (як кажуть товариші).. Вів розслідування контрабанди на Луганшині...
Залишилася дружина з маленькою дитиною», - пишуть волонтери у соцмережі.

Нагадаємо, що волинянин Володимир Киян загинув під Щастям, рятуючи товаришівРухаючись в голові колони з десяти військовослужбовців Володимир зачепив вибуховий пристрій (розтяжку фугасу). Від поданої ним команди «Граната!», бійцям вдалося впасти на землю. Офіцер встиг відштовхнути в сторону старшого лейтенанта Козаченка та прикрив його собою. Ціною власного життя, відважний десантник врятував від загибелі свого бойового побратима. Сам, від отриманих осколкових поранень спини та кінцівок, помер на місці.