Уночі в Києві попрощалися із військовослужбовцем Збройних Сил України, в.о. замкомбата одного з батальйонів львівської 80-ї окремої аеромобільної бригади волинянином Володимиром Кияном із позивним «Тайфун».

Попрощатися із Героєм прийшли його бойові побратими, вояки полку «Азов», а також знайомі та друзі воїна, ‒ повідомляє 5 каналу.

Як повідомлялося, ковельчанин Володимир Киян загинув під час виконання бойового завдання 3 вересня 2015 року. Рухаючись в голові колони з десяти військовослужбовців Володимир зачепив вибуховий пристрій (розтяжку фугасу). Від поданої ним команди «Граната!», бійцям вдалося впасти на землю. Офіцер встиг відштовхнути в сторону старшого лейтенанта Козаченка та прикрив його собою. Ціною власного життя він врятував своїх побратимів. Сам, від отриманих осколкових поранень спини та кінцівок, помер на місці. 

Ховатимуть Володимира Кияна у Ковелі. Попрощатися з ним можна буде з 14:00.

У чоловіка залишилась дружина та син Данило, якому не виповнилося року. Допомогти сімʼї Володимира Кияна можна, перерахувавши кошти на картку дружини бійця. «ПриватБанк» 5167 9872 0118 9343 ‒ Киян Ольга Сергіївна.