У селі Мар’янівка Горохівського району незабаром розпочнеться реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Зокрема, вже відбулись відкриті торги для визначення виконавця будівельних робіт. Як повідомляється у Віснику державних закупівель перемогу здобуло ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Таким чином, підприємство зобов’язалось виконати не лише реконструкцію школи, а й добудову спортивного залу. На це, зокрема, з державного та місцевого бюджетів виділили 9 424 855 грн. Тож вже 9 вересня між забудовником та управлінням капітального будівництва Волинської ОДА було укладено договір, щоправда кінцевої дати здачі об’єкту у ньому не обумовили.

Разом з тим, участь у відкритих торгах взяли ще ТзОВ «Житлобуд-2» (запропонувало за свої послуги 9 462 956 грн) та ПАТ «Луцький домобудівельний комбінат», яке висунуло найдешевшу пропозицію – 9,1 млн.грн. Однак, найдешевший варіант організатори торгів відкинули, оскільки «ЛДБК» подало документи не в повному обсязі. Таким чином, будівництво школи в селі Мар’янівка обійдеться бюджету на 300 тисяч гривень дорожче, аніж могло б бути.