Уродженець села Піддубці відбуватиме уже четвертий строк за крадіжки. Протягом кількох місяців чоловік обікрав майже два десятки домівок, звідки виносив не лише побутову техніку, а й дріб'язок. 

Востаннє чоловік вийшов з в'язниці в березні 2013 року, однак уже в вересні 2014 рецидивіст знову «пішов на діло». Злодій взявся грабувати новобудови та житлові будинки. Переважно чоловік розбивав шибки або ж ламав замки у дверях. 

Так, чоловік міг обчистити кілька домівок за один місяць. Зауважимо, що злодій крав навіть електричні подовжувачі та кришки від каструль. 

В травні цього року за 5 крадіжок чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі, а в червні він слухав другий вирок стосовно ще 15 епізодів. За це він отримав ще 5 років тюрми. 

Однак в серпні цього року засуджений звернувся до суду з клопотанням про об'єднання вироків і просив остаточно призначити йому 5 років для відбування покарання. 

Зважаючи на те, що вироки чоловік слухав із різницею в один місяць і його засуджено за ідентичні злочини, Луцький міськрайонний суд задовольнив його заяву і об'єднав вироки.