Заступника начальника Луцької об'єднаної державної податкової інспекції Тетяну Павлову підозрюють в отриманні неправомірної вигоди в розмірі 45 000 гривень. Наразі кримінальне провадження на стадії досудового розслідування. Відомо, що у жінки вилучили особисті речі, наклали на них арешт, а в подальшому планують їх визнати речовими доказами. 

Так, як стверджує сторона обвинувачення, 21 серпня під час огляду службового кабінету Тетяни Павлової правоохоронці знайшли та вилучили паперовий пакет, в якому було 45 000 гривень. Слідчі встановили, що кошти до кабінету замначальниці принесла така собі Демченко, вочевидь, підприємець. 

Окрім пакету з грішми правоохоронці оглянули особисті речі Тетяни Павлової, зокрема її сумку. Всі речі, які були у сумочці підозрюваної — мобільний телефон, кошти, банківські картки та флеш-накопичувачі вилучили. 

Крім цього, жінці інкримінують ще кілька епізодів вимагання грошей за не проведення позапланових перевірок, 3 000 гривень та 116 000 гривень за відшкодування ПДВ. 

Наступного дня жінці оголосили про підозру. 

25 серпня слідчий звернувся до слідчого судді Луцького міськрайонного суду з клопотанням про накладення арешту на вилучене майно. Однак суддя з поданих матеріалів не побачив доказів того, що ці речі належать саме Тетяні Павловій, а тому дав слідчому 72 години для усунення недоліків. Так, 28 серпня слідчий знову клопотав перед судом про накладення арешту і отримав на це дозвіл. 

Адвокат підозрюваної оскаржив ухвалу слідчого судді з тих підстав, що вона була подана з пропущенням строків. Однак колегія суддів Апеляційного суду відхилила скаргу адвоката підозрюваної ,а ухвалу суду І інстанції залишила в силі.