У Донецьку терористи вчинили жорстоку розправу над полоненим військовослужбовцем України. Всю ніч у одному з донецьких парків вони знущалися над ним тілесно й морально, а потім спалили, хоча він був ще живий. Мимо терористів під час їхніх жорстоких розваг проходили люди, проте ніхто не заступився за нещасного.

Новину повідомив активіст «Інформаційного спротиву Донбасу» донеччанин Віталій Нестрига, передає «Преса України».

Згідно наданої активістом, який проживає в Донецьку, інформації, солдат, про якого йде мова - Руслан Дубовик. Він народився 27 вересня 1980 року. Навесні під час ведення бойових дій потрапив у полон до терористів, проте офіційно числився зниклим безвісти. За оперативною формацією Нестриги, Руслану 26 вересня вдалося втекти з полону, проте він був дуже обезсилений, адже під час полону сидів у ямі без нормальної їжі та без ліків, які були йому необхідні. Тому терористам вдалося зловити його в одному з парків Донецька.

«Над обезсиленим Русланом відразу почали знущатися й катувати його, намагаючись зрозуміти хто допоміг йому втекти. У нашому (активістів - ред.) розпорядженні є жахливі фото. Руслан зрозуміло не видав імені патріота України, що перебуває в лавах терористів під прикриттям. Всю ніч над бідним Русланом знущалися і вранці спалили його прямо в парку. На фото видно, що повз прогулюються люди і ніхто не заступається за бідного хлопця!» - розповідає подробиці Нестрига.

Трагічно і символічно, що сталося усе напередодні дня народження Руслана, коли йому мало виповнитися 35 років.