Вчора, 27 вересня, відбулися матчі 3 туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Усі чотири команди Волині грали із чернігівською «Юністю», -інформує клубна прес-служба лучан.

У Луцьку ослаблений травмами та дискваліфікаціями склад нашої U-17 не зміг протистояти на рівних супернику й у підсумку - поразка 1:3. А от найменші «волиняни»порадували. Після фатального невезіння на останніх хвилинах у попердніх двох турах Волинь U-14 Олександра Антонюка та Володимира Мозолюка не зплишила камені на камені від суперника - 4:0. Є перша перемога цієї команди в ДЮФЛУ, при тому над суперником, який у перших двох турах не втратив жодного очка. 
З Чернігова лучани також привезли дві перемоги. Найстарші «волиняни» Володимира Гапона та Романа Степанова забили аж тричі, щоправда, одного разу у свої ворота. Це сталося під завісу гру, а до цього «Волинь» вийшла вперед після ударів Гладуна та Попика. У підсумку 1:2 на користь гостей.
Перемога ж U-15  далася важчою ціною і була мінімальною 0:1. 
Відтак у чотирьох матчах туру команди «Волині» трімфували у трьох.
Наступний тур відбудеться 3 жовтня. U-17 і U-15 у Луцьку зіграє із вінницькою ВОДЮСШ, а U-14 і U-16 поїдуть у Щасливе в гості до КОДЮСШ-Арсенал.