Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував гру між його підопічними і львіськими «Карпатами». Про це повідомляє Sport.ua.

Як повідомлялося, двобій між «Волинню» і «Карпатами» завершився із рахунком 0:2 на користь луцької команди.

- Ми розраховували на напружену зустріч, адже у Львові завжди важко грати. В перші хвилини ми пробували почути поле, адже м’яч швидко котився, до чого звикли «Карпати». Потім розігралися і почалась якась командна гра, бо до цього діяли дуже обережно. Загалом позитивно те, що результат хороший і усі максимально віддалися грі. Було багато помилок. Це дербі могло виглядати більш кваліфіковано, якби гравці більш майстерно розпоряджалися м’ячем. Зіграність у нас є, а бракує агресивності в атаці і хорошої кінцівки. Чекав більшого від Матея та Герасимюка у грі на атаку. Ми витиснули те, що змогли і що матеріалізувалось у перемогу. Була свого роду кубкова гра і напевно було більше браку. «Карпати» дуже старалися, але наша тактика спрацювала, враховуючи перегляд матчу «Карпат» з «Дніпром». «Карпати» хоч і мали перевагу, але особливих моментів у них так і не було. Ну і Бодя Шуст сьогодні зіграв на тверду десятку по десятибальній системі.

- Ви вже третю гру поспіль перемагаєте у Львові.

- Спочатку рецепт перемоги знав Володя Дикий, який мене заміщав після операції. В березні цього року ми взяли реванш за поразку у Луцьку. Нині перший крок починаємо з перемоги і хотілося б змінити традицію: перемагати і у Львові, і в Луцьку.

- Коли Луцьк дочекається єврокубків?

- Я  вже немолода людина. Хотілося б, щоб так склалася ситуація, щоб нам Бог поміг потрапити у єврокубки. В моєму житті багато чого вдавалося здобувати у другій, першій лізі, вигравати деякі важливі матчі і у вищій лізі. Пригадуєте, як команда Колі Павлова потрапила у єврокубки завдяки кращому коефіцієнту фейр-плей. Мені хочеться, щоб волиняни відчули запах єврокубків і тисячі людей полюбили футбол по іншому.