Заступник Луцького міського голови Юрій Вербич подав клопотання щодо нагородження директора Палацу учнівської молоді Луцька Семена Сидорука за сумлінну працю та професіоналізм. Однак, зі слів одного із членів комісії, пан Сидорук з 1984 року і до сьогодні все ще є керівником обласної піонерської організації імені Володимира Ілліча Леніна.

Про це обранці громади розмовляли під час засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 29 вересня - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, голова профільної комісії депутат Андрій Осіпов зазначив, що до міськради надійшло клопотання від заступника Луцького міського голови Юрія Вербича щодо нагородження директора Палацу учнівської молоді Семена Сидорука за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, а також з нагоди дня освіти. Він зауважив, що характеристика й всі необхідні документи до клопотання додаються.

Утім, депутат Луцької міськради Богдан Шиба жартома поцікавився у членів комісії, чи знають вони і чи є такий пункт в характеристиці пана Сидорука, що з 1984 року і до сьогодні він є керівником обласної піонерської організації імені Володимира Ілліча Леніна.

«І ніде про це не записано. А я просто констатую факт», – заявив секретар комісії.

«То йому «заслуженого піонера» треба давати», – пожартували його колеги, однак, все ж, рішення про нагороду ухвалили одноголосно.