Нововолинський міський суд засудив винуватця «п’яної» аварії до двох років ув’язнення. Автопригода сталася ще у квітні минулого року, але лише зараз правосуддя поставило крапку у цій справі.

Зокрема, у квітні 2014 року мешканець Нововолинська, який працював у місцевому магазині менеджером зі збуту, п’яним сів за кермо вантажівки «Мерседес-Бенц 809» та втрапив у ДТП. Отож, захмелілий водій в якийсь момент втратив пильність та на повороті не зупинився, аби пропустити зустрічний транспорт. Таким чином, він протаранив мопед «Севейдж-ТМЗ». При цьому у постраждалого водія двоколісного транспорту було травмовано голову, зламано руку, ногу, ключицю та ребра.

У суді винуватець аварії повністю визнав свою вину та просив суворо його не карати.

Беручи до уваги всі обставини справи, а саме, щиросердне каяття підозрюваного та те, що аварія була скоєна у стані алкогольного сп'яніння, Нововолинський міський суд засудив шофера до 2 років ув’язнення з іспитовим строком в 1 рік. Окрім цього з нього стягнули 10 000 гривень моральної шкоди на користь потерпілого та 6 043 гривень на відшкодування витрат на лікування.