Дубль «Волині», посилений кількома гравцями основного складу (Кичак, Міха, Шабанов, який відбуває дискваліфікацію у завтрашньому матчі основних складів, Гуменюк, який одужує після травми), у першому таймі наглухо закрив гостей на своїй половині поля, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

«Зоря» до 40 хвилини практично не загрожувала воротам Кичака, думаючи переважно про оборону своїх воріт.

Команда Володимира Микитина поставила глуху стіну в захисті, яку безуспішно обклали «волиняни». У першому таймі згадаємо два небезпечні удари Романюка, Гуменюка та Дудіка, а ще велику кількість заблокованих спроб господарів вразити ворота опонента.

 

А от на 40 хвилині по справжньому вступив в гру Артем Кичак. Він виручив своїх після удару Банасевича із 8 метрів. Артем встиг виставити кулака і перевів м’яча в стійку.

Другий тайм розпочався із гольового шансу у Дудіка, якому скинув кулю під удар Петров. Але Полтавцев зреагував. У відповідь вже Кичак вдруге рятує «Волинь» від голу, реагуючи на удар з близької відстані від Квашука.

 

У другому таймі «Зоря» вже не сиділа в захисті і гра пішла веселіше, із взаємними атаками. Міха підключився до кутового, але не влучив у ворота із близької відстані. Вже через кілька хвилин словенець став антигероєм матчу, адже у ситуації, яка не спонукала до надміру жорсткості, Горопевшек постелився у нечистому підкаті і заробив другу жовту. Гості подали «стандарт» і Слюсар головою увігнав м’яча в сітку – 0:1.

 

Як не дивно, але у меншості небезпека від атак «Волині» зросла і тільки самим «хрестоносцям» доводиться нині шкодувати про втрачену нічию. Фінальний свисток Анатолія Абдули застав господарів в атаці – на подачу кутового прийшов навіть Кичак. Утім, забивати слід було раніше...

 

«Волинь» U-21 - «Зоря» U-21 0:1
Чемпіонат U-21, 10 тур, 3 жовтня 2015 р., Луцьк, Підшипник, 200 глядачів
«Волинь» U-21: Кичак – Байбула, Міха, Шабанов, Шаповал – Хомченко (K) (Тетеренко, 68), Гуменюк (Чепелюк, 65) – Дудік, Романюк, А.Никитюк (Дроздовський, 89) – Петров.
«Зоря» U-21: Полтавцев, Філінков, Бородай, Скворцов, Сухаров (К), Солдатенко (Король, 75), Шапочка, Романов, Банасевич (Белоусов, 79), Квашук, Слюсар.
Гол: Слюсар, 61.
Попереджені: Міха (40), Петров (55), Чепелюк (65), Романюк (90+1) – Слюсар (90+2).
Вилучення: Міха, (60, 2 жк)