У Луцьку, на прохання мешканців багатоповерхового житлового будинку на вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 1, фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк» було встановлено черговий дитячий майданчик, вартістю близько 48 000 грн. Урочисте відкриття відбулось в понеділок, 5 жовтня. Тож працівники фонду влаштували для дітей справжнє свято зі змаганнями.

На відкритті був присутній виконавчий директор фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Орест Маховський, який розповів, що проект реалізовано в рамках програми «Зробимо Луцьк Європейським містом».

За його словами, щорічно, завдяки фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», маленькі лучани отримують 12-15 подібних ігрових майданчики. В цьому році їх вже виготовлено 11, та ще 3 вже майже готові до відкриття. Орест Маховський побажав дітям і їхнім батькам мирного неба, а також подякував лучанам за ініціативність. Мовляв люди постійно підкидають фонду «Новий Луцьк» підказки стосовно того, що ще потрібно зробити, аби Луцьк став Європейським містом.

В коментарі Орест Маховський висловив впевненість, що фонд не зупиниться на 15 дитячих майданчиках і до кінця цього року їх кількість збільшиться.